Caroline van der Plas noemt supermarkt Jumbo gierig om tekort aan melk (video)

Caroline van der Plas noemt supermarkt Jumbo gierig om tekort aan melk (video)

Zondag 8 mei 2022 om 07:47

"Landelijk hebben we te maken met een tekort aan melk. De oorzaak ligt bij het feit dat we te maken hebben met geen tot weinig neerslag waardoor het gras te weinig vocht heeft. Hierdoor is de productie van melk veel te laag ten opzichte van de vraag." Dat valt te lezen op een briefje dat gisteren bij een van de vele lege melkvitrines in de Jumbo hangt.

Meerdere verklaringen
De foto van het briefje wordt veel gedeeld op social media. Mensen vinden het vreemd dat Jumbo met meerdere verklaringen komt voor het melktekort. Ook Tweede Kamerlid Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging snapt er weinig van. "Hallo Jumbo! Wat is het probleem nou? Of wilt u gewoon niet meer betalen? Make up your mind", schrijft ze op Twitter.

Bekijk de HvN-video hieronder.

<em>Caroline van der Plas</em> noemt supermarkt Jumbo gierig om tekort aan melk (video) "Landelijk hebben we te maken met een tekort aan melk. De oorzaak ligt bij het feit dat we te maken hebben met geen tot weinig neerslag waardoor het gras te weinig vocht heeft. Hierdoor is de productie van melk veel te laag ten opzichte van de vraag." Dat valt te lezen op een briefje dat gisteren bij een van de vele lege melkvitrines in de Jumbo hangt. Meerdere verklaringenDe foto van het briefje wordt veel gedeeld op social media. Mensen vinden het vreemd dat Jumbo met meerdere verklaringen komt voor het melktekort. Ook Tweede Kamerlid Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging snapt er weinig van. "Hallo Jumbo! Wat is het probleem nou? Of wilt u gewoon niet meer betalen? Make up your mind", schrijft ze op Twitter. Bekijk de HvN-video hieronder.
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's