Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Boer zoekt vrouw: op citytrip

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle boeren in Boer zoekt vrouw hebben hun definitieve keuze gemaakt. Bij de een ging dat een stuk makkelijker dan bij de ander, maar voor allen geldt hetzelfde: ze gaan op citytrip met hun mogelijke toekomstige geliefde. Vanavond is te zien hoe dat gaat. Alle fragmenten uit deze uitzending Maud begint in Boer zoekt vrouw al over samenwonen met Evert: ‘Zou je dat aankunnen?’ Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: hoe reageert Janine op avances van Sander tijdens citytrip? Bekijk deze video » Zondag in Boer zoekt vrouw: Rob ziet uitdaging in ‘ongrijpbare’ Wendy Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Janine vertelt Sander dat ze last heeft van paniek Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Evert vertelt Maud dat hij van haar houdt Bekijk deze video » Ontbijt op bedBoer Hans en 'zijn' Annette lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Het klikt van beide kanten goed met de kinderen en op de citytrip hopen ze elkaar nóg beter te leren kennen. Na hun eerste nacht in Clifden, Ierland worden ze verrast met ontbijt op bed. Het is alsof ze al jaren bij elkaar zijn. Hoe anders is dat bij boer Rob en Wendy, die in Reims verblijven. OngemakkelijkDe twee ontdekken de omgeving op de fiets door het Franse landschap, maar Wendy lijkt de boot nog behoorlijk af te houden. Wat vindt Rob hiervan, en hoe gaat hij hiermee om? Boer Jouke en Karlijn zijn gearriveerd in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. Ze gaan varen, lekker eten en dagen elkaar uit tijdens het wintersporten op het dak van een hypermoderne energiecentrale. Bekijk ook Boer zoekt vrouw: Boer Rob loopt "te hard van stapel" tijdens citytrip Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Evert gaat voor Maud, bekijk haar reactie Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Alle boeren in Boer zoekt vrouw hebben hun definitieve keuze gemaakt. Bij de een ging dat een stuk makkelijker dan bij de ander, maar voor allen geldt hetzelfde: ze gaan op citytrip met hun mogelijke toekomstige geliefde. Vanavond is te zien hoe dat gaat.

Ontbijt op bed
Boer Hans en 'zijn' Annette lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Het klikt van beide kanten goed met de kinderen en op de citytrip hopen ze elkaar nóg beter te leren kennen. Na hun eerste nacht in Clifden, Ierland worden ze verrast met ontbijt op bed. Het is alsof ze al jaren bij elkaar zijn. Hoe anders is dat bij boer Rob en Wendy, die in Reims verblijven.

Ongemakkelijk
De twee ontdekken de omgeving op de fiets door het Franse landschap, maar Wendy lijkt de boot nog behoorlijk af te houden. Wat vindt Rob hiervan, en hoe gaat hij hiermee om? Boer Jouke en Karlijn zijn gearriveerd in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. Ze gaan varen, lekker eten en dagen elkaar uit tijdens het wintersporten op het dak van een hypermoderne energiecentrale.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV