Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle boeren in Boer zoekt vrouw hebben hun definitieve keuze gemaakt. Bij de een ging dat een stuk makkelijker dan bij de ander, maar voor allen geldt hetzelfde: ze gaan op citytrip met hun mogelijke toekomstige geliefde. Vanavond is te zien hoe dat gaat. Ontbijt op bedBoer Hans en 'zijn' Annette lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Het klikt van beide kanten goed met de kinderen en op de citytrip hopen ze elkaar nóg beter te leren kennen. Na hun eerste nacht in Clifden, Ierland worden ze verrast met ontbijt op bed. Het is alsof ze al jaren bij elkaar zijn. Hoe anders is dat bij boer Rob en Wendy, die in Reims verblijven. OngemakkelijkDe twee ontdekken de omgeving op de fiets door het Franse landschap, maar Wendy lijkt de boot nog behoorlijk af te houden. Wat vindt Rob hiervan, en hoe gaat hij hiermee om? Boer Jouke en Karlijn zijn gearriveerd in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. Ze gaan varen, lekker eten en dagen elkaar uit tijdens het wintersporten op het dak van een hypermoderne energiecentrale. :[broadcast:videos](ids:"447953,447721" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Alle boeren in Boer zoekt vrouw hebben hun definitieve keuze gemaakt. Bij de een ging dat een stuk makkelijker dan bij de ander, maar voor allen geldt hetzelfde: ze gaan op citytrip met hun mogelijke toekomstige geliefde. Vanavond is te zien hoe dat gaat.

Ontbijt op bed
Boer Hans en 'zijn' Annette lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Het klikt van beide kanten goed met de kinderen en op de citytrip hopen ze elkaar nóg beter te leren kennen. Na hun eerste nacht in Clifden, Ierland worden ze verrast met ontbijt op bed. Het is alsof ze al jaren bij elkaar zijn. Hoe anders is dat bij boer Rob en Wendy, die in Reims verblijven.

Ongemakkelijk
De twee ontdekken de omgeving op de fiets door het Franse landschap, maar Wendy lijkt de boot nog behoorlijk af te houden. Wat vindt Rob hiervan, en hoe gaat hij hiermee om? Boer Jouke en Karlijn zijn gearriveerd in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. Ze gaan varen, lekker eten en dagen elkaar uit tijdens het wintersporten op het dak van een hypermoderne energiecentrale.

:[broadcast:videos](ids:"447953,447721" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's