Dit is S10 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit is S10 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: Dit is S10

Dit is S10 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Songfestivalliefhebbers die de documentaire Dit is S10 hebben gemist (zaterdagavond op NPO 3), krijgen vanavond een nieuwe kans. De uitzending is op een iets eerder tijdstip te zien op NPO 1. KeuzeStien den Hollander, alias S10, zal dit jaar voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival afreizen met haar nummer 'De Diepte'. In de documentaire Dit is S10 vertelt de selectiecommissie waarom juist dit Nederlandstalige nummer is gekozen. Hoe zijn ze tot hun keuze gekomen? Dit biedt ons een uniek inkijkje in de selectieprocedure. Spannende momentDaarnast volgen we de zangeres bij de opnames van de videoclip en zijn we aanwezig bij het spannende moment dat haar lied voor het eerst aan het grote publiek wordt gepresenteerd. Hoe ziet S10's weg naar Turijn eruit? Bekijk ook Beau gemist? Gerard Joling gecharmeerd van S10, 'Gun haar plek in top 5 op Songfestival' Bekijk deze video » Songfestival: S10 over de Italiaanse mannen (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Songfestivalliefhebbers die de documentaire Dit is S10 hebben gemist (zaterdagavond op NPO 3), krijgen vanavond een nieuwe kans. De uitzending is op een iets eerder tijdstip te zien op NPO 1.

Keuze
Stien den Hollander, alias S10, zal dit jaar voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival afreizen met haar nummer 'De Diepte'. In de documentaire Dit is S10 vertelt de selectiecommissie waarom juist dit Nederlandstalige nummer is gekozen. Hoe zijn ze tot hun keuze gekomen? Dit biedt ons een uniek inkijkje in de selectieprocedure.

Spannende moment
Daarnast volgen we de zangeres bij de opnames van de videoclip en zijn we aanwezig bij het spannende moment dat haar lied voor het eerst aan het grote publiek wordt gepresenteerd. Hoe ziet S10's weg naar Turijn eruit?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vacant

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is S10 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV