Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Miami (video)

Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Miami (video)

Samenvatting <em>kwalificatie</em> Formule 1 <em>GP van Miami</em> (video) Werkt de samenvatting hierboven niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube. Charles Leclerc heeft de pole position voor de race van zondag in Miami te pakken. De Monegask van Ferrari start op de eerste plaats met zijn teammaat Carlos Sainz op de tweede plaats. VerstappenDe derde plaats van de kwalificatie is voor Max Verstappen, die in zijn laatste ronde een fout maakte en die ronde niet kon afmaken. Sergio Perez pakt de vierde plaats en pakt dus ook een plek op de tweede startrij. Bekijk de samenvatting van de kwalificatie hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van de GP van Miami. Bekijk ook Samenvatting vrije training 2 GP van Miami (Formule 1) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 GP van Miami (Formule 1) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Miami (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Miami (video)

Werkt de samenvatting hierboven niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube.

Charles Leclerc heeft de pole position voor de race van zondag in Miami te pakken. De Monegask van Ferrari start op de eerste plaats met zijn teammaat Carlos Sainz op de tweede plaats.

Verstappen
De derde plaats van de kwalificatie is voor Max Verstappen, die in zijn laatste ronde een fout maakte en die ronde niet kon afmaken. Sergio Perez pakt de vierde plaats en pakt dus ook een plek op de tweede startrij.

Bekijk de samenvatting van de kwalificatie hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van de GP van Miami.

Actuele video's

Meer actuele video's