Zien: Anouk Hoogendijk, Glenn Helder & Roy Makaay in Code van Coppens

Zien: Anouk Hoogendijk, Glenn Helder & Roy Makaay in Code van Coppens

Gisteren kon je bij SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Voor het eerst geen duo's maar trio's in de Code van Coppens. Want de zussen van OG3NE strijden tegen de topvoetballers Anouk Hoogendijk, Glenn Helder en Roy Makaay. Bekijk de video hieronder.

Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: Anouk Hoogendijk, Glenn Helder &amp; Roy Makaay in <em>Code van Coppens</em> Gisteren kon je bij SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Voor het eerst geen duo's maar trio's in de Code van Coppens. Want de zussen van OG3NE strijden tegen de topvoetballers Anouk Hoogendijk, Glenn Helder en Roy Makaay. Bekijk de video hieronder. Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens gemist? Samantha Steenwijk zit flink in de problemen Bekijk deze video » Code van Coppens gemist? Duo's gaan het astronautenleven tegemoet Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's