Doorbakken: Snoepende Nhaan zorgt voor gezelligheid bij Heel Holland Bakt (video)

Doorbakken: Snoepende Nhaan zorgt voor gezelligheid bij Heel Holland Bakt (video)

Zondag 8 mei 2022 om 13:03

Gisteren zagen we hoe de winnaar van Heel Holland Bakt in de lucht sprong van geluk. De dag na de finale kunnen we kijken naar Doorbakken met het hondje van Janny van der Heijden Nhaan. De kleine viervoeter snoept van alles wat er op de grond ligt. Bekijk een fragment van de aflevering van vanavond (8 mei) hieronder.

Doorbakken is elke zondag te zien om 22.22 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

<em>Doorbakken</em>: Snoepende Nhaan zorgt voor gezelligheid bij <em>Heel Holland Bakt</em> (video) Gisteren zagen we hoe de winnaar van Heel Holland Bakt in de lucht sprong van geluk. De dag na de finale kunnen we kijken naar Doorbakken met het hondje van Janny van der Heijden Nhaan. De kleine viervoeter snoept van alles wat er op de grond ligt. Bekijk een fragment van de aflevering van vanavond (8 mei) hieronder. Doorbakken is elke zondag te zien om 22.22 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Finale Heel Holland Bakt: Finalisten maken spectaculair bruidsbuffet Bekijk deze video » ZIEN: Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt 2022 (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's