Enzo over de winst in Heel Holland Bakt: "Wist niet of het kon"

Enzo over de winst in Heel Holland Bakt: "Wist niet of het kon"

Enzo is zaterdagavond gekroond tot de beste thuisbakker van 2022. Hij reageert bij Shownieuws: "Toen ik mij opgaf, wist ik niet of dat kon: een plantaardige bakker".

<em>Enzo</em> over de winst in <em>Heel Holland Bakt</em>: &quot;Wist niet of het kon&quot; Enzo is zaterdagavond gekroond tot de beste thuisbakker van 2022. Hij reageert bij Shownieuws: "Toen ik mij opgaf, wist ik niet of dat kon: een plantaardige bakker". VertalenEnzo was veel aan het experimenteren tijdens het programma: "En dat was dan ook echt zo. Ik moest bijvoorbeeld veel vertalen." Met die uitspraak doelt hij op een chocolademousse, die hij van een Koreaanse website haalde. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook ZIEN: Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt 2022 (video) Bekijk deze video » Doorbakken: Snoepende Nhaan zorgt voor gezelligheid bij Heel Holland Bakt (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vertalen
Enzo was veel aan het experimenteren tijdens het programma: "En dat was dan ook echt zo. Ik moest bijvoorbeeld veel vertalen." Met die uitspraak doelt hij op een chocolademousse, die hij van een Koreaanse website haalde.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's