WNL op Zondag gemist? Nieuwe sancties "spekken Poetin's koffer"

WNL op Zondag gemist? Nieuwe sancties "spekken Poetin's koffer"

Zondag 8 mei 2022 om 14:40

Het zesde sanctiepakket tegen de Europese Unie voor de Russen ligt inmiddels op tafel. Veel landen hebben kritiek, met name vanwege de totale boycot op ruwe aardolie. Ook Nederland: "Hiermee help je alleen maar de koffer van Poetin."

WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien op NPO 1. WNL op Zondag gemist? Je kunt de afleveringen en fragmenten terugkijken op Gids.tv.

<em>WNL op Zondag</em> gemist? Nieuwe sancties &quot;spekken Poetin's koffer&quot; Het zesde sanctiepakket tegen de Europese Unie voor de Russen ligt inmiddels op tafel. Veel landen hebben kritiek, met name vanwege de totale boycot op ruwe aardolie. Ook Nederland: "Hiermee help je alleen maar de koffer van Poetin." WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien op NPO 1. WNL op Zondag gemist? Je kunt de afleveringen en fragmenten terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook WNL Op Zondag: Dit zijn de gasten van zondag 8 mei Bekijk deze video » WNL op Zondag gemist? Attje Kuiken wil aanpak ongelijkheid in ruil voor steun begroting Bekijk deze video »
TV :
WNL op Zondag gemist? Nieuwe sancties "spekken Poetin's koffer"

Actuele video's

Meer actuele video's