NOS Jeugdjournaal interviewt Songfestival-deelnemer S10: "Alles een beetje eng"

NOS Jeugdjournaal interviewt Songfestival-deelnemer S10: "Alles een beetje eng"

Elke zondag stelt het Jeugdjournaal vragen van kinderen aan een BN'er. Deze week is dat S10, die de afgelopen jaren doorbrak en nu deel mag nemen aan het Songfestival met haar nummer 'De Diepte'.

<em>NOS Jeugdjournaal</em> interviewt Songfestival-deelnemer <em>S10</em>: &quot;Alles een beetje eng&quot; Elke zondag stelt het Jeugdjournaal vragen van kinderen aan een BN'er. Deze week is dat S10, die de afgelopen jaren doorbrak en nu deel mag nemen aan het Songfestival met haar nummer 'De Diepte'. AngstStien zag het Songfestival en wilde daar ook aan meedoen: "Het is zo'n groot feest. Het ziet er zo fantastisch uit." Ze heeft ook andere tijden gekend: "Ik durfde eigenlijk niet meer naar school. Ik vond alles een beetje eng." Bekijk het interview van NOS Jeugdjournaal met S10 hierboven. Bekijk ook Zien: S10 heeft bijzondere podiumrituelen voor optreden Songfestival Bekijk deze video » S10 over het Songfestival en haar verleden: "Zoiets gaat voorbij" Bekijk deze video »
Muziek :
NOS Jeugdjournaal interviewt Songfestival-deelnemer S10: "Alles een beetje eng"

Angst
Stien zag het Songfestival en wilde daar ook aan meedoen: "Het is zo'n groot feest. Het ziet er zo fantastisch uit." Ze heeft ook andere tijden gekend: "Ik durfde eigenlijk niet meer naar school. Ik vond alles een beetje eng."

Bekijk het interview van NOS Jeugdjournaal met S10 hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Jeugdjournaal interviewt Songfestival-deelnemer S10: "Alles een beetje eng" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV