Mathieu van der Poel optimistisch na derde etappe Giro d'Italia: "Krijgen nog kansen"

Mathieu van der Poel optimistisch na derde etappe Giro d'Italia: "Krijgen nog kansen"

Mathieu van der Poel mag dinsdag in Sicilië ook de roze trui aantrekken. In de derde etappe van de Giro d'Italia kwam de Nederlander zonder kleerscheuren in het peloton over de streep. De ritzege ging naar Mark Cavendish na een machtige sprint.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mathieu van der Poel</em> optimistisch na derde etappe <em>Giro d'Italia</em>: &quot;Krijgen nog kansen&quot; Mathieu van der Poel mag dinsdag in Sicilië ook de roze trui aantrekken. In de derde etappe van de Giro d'Italia kwam de Nederlander zonder kleerscheuren in het peloton over de streep. De ritzege ging naar Mark Cavendish na een machtige sprint. Tekst gaat verder onder de video. Van der PoelNa de vlakke derde etappe zijn de verschillen in het klassement nog altijd hetzelfde, waardoor Van der Poel als leider de eerste rustdag in gaat. "Ik denk dat er vandaag meer mogelijk was, maar we krijgen nog kansen in de komende dagen", aldus Van der Poel na afloop van de derde etappe. Bekijk de post-race interviews van de Giro d'Italia hierboven. Bekijk ook ZIEN: Mathieu van der Poel wint eerste etappe en roze trui Giro d'Italia Bekijk deze video » Samenvatting Giro d'Italia etappe 2: Simon Yates drie seconde sneller dan Van der Poel Bekijk deze video »
Wielrennen :
Mathieu van der Poel optimistisch na derde etappe Giro d'Italia: "Krijgen nog kansen"

Van der Poel
Na de vlakke derde etappe zijn de verschillen in het klassement nog altijd hetzelfde, waardoor Van der Poel als leider de eerste rustdag in gaat. "Ik denk dat er vandaag meer mogelijk was, maar we krijgen nog kansen in de komende dagen", aldus Van der Poel na afloop van de derde etappe.

Bekijk de post-race interviews van de Giro d'Italia hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mathieu van der Poel optimistisch na derde etappe Giro d'Italia: "Krijgen nog kansen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV