Pieter Omtzigt in College Tour: "Geprobeerd mij staatssecretaris van Financiën te maken"

Pieter Omtzigt in College Tour: "Geprobeerd mij staatssecretaris van Financiën te maken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv.

Pieter Omtzigt is zonder twijfel één van de meest besproken Tweede Kamerleden van het afgelopen jaar. Vanavond was hij te gast in het programma College Tour voor een openhartig en bijzonder gesprek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Pieter Omtzigt</em> in <em>College Tour</em>: &quot;Geprobeerd mij staatssecretaris van Financiën te maken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv. Pieter Omtzigt is zonder twijfel één van de meest besproken Tweede Kamerleden van het afgelopen jaar. Vanavond was hij te gast in het programma College Tour voor een openhartig en bijzonder gesprek. Tekst gaat verder onder de video. Staatssecretaris"Ze hebben lang geprobeerd om mij staatssecretaris van Financiën te maken", vertelt Omtzigt in College Tour. "Zo van: Pieter heeft kritiek, dan moet Pieter het maar doen." Het leek Omtzigt geen verstandige keuze, dus bedankte hij voor de functie. Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending College Tour gemist? Pieter Omtzigt in vrije tijd coach bij lokale voetbalclub Bekijk deze video » College Tour gemist? Dit doet Pieter Omtzigt op zijn eerste dag in het Torentje Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in College Tour: "Iets milder zijn voor elkaar zou al erg helpen" Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in College Tour over toeslagenaffaire: "Je belazert je eigen burgers" Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in College Tour: Dan ga ik harder graven in plaats van dat ik stop" Bekijk deze video »
TV :
Pieter Omtzigt in College Tour: "Geprobeerd mij staatssecretaris van Financiën te maken"

Staatssecretaris
"Ze hebben lang geprobeerd om mij staatssecretaris van Financiën te maken", vertelt Omtzigt in College Tour. "Zo van: Pieter heeft kritiek, dan moet Pieter het maar doen." Het leek Omtzigt geen verstandige keuze, dus bedankte hij voor de functie.

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van College Tour terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV