RTL Boulevard gemist? Clarice Stenger over coldcasezaak Mike Duif

RTL Boulevard gemist? Clarice Stenger over coldcasezaak Mike Duif

Zondag 8 mei 2022 om 20:14

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Clarice Stenger</em> over coldcasezaak <em>Mike Duif</em> In februari 1996 wordt Mike Duif vermoord aangetroffen in de keuken van zijn portiekflat. Wie hiervoor verantwoordelijk is blijft zowel voor de politie als zijn familie jarenlang de vraag. Tot kortgeleden. Want doordat een belangrijke getuige zich alsnog meldt kan er na 26 jaar eindelijk een verdachte worden opgepakt. Clarice Stenger vertelt in RTL Boulevard over de coldcasezaak. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Clarice Stenger over coldcasezaak Mike Duif

In februari 1996 wordt Mike Duif vermoord aangetroffen in de keuken van zijn portiekflat. Wie hiervoor verantwoordelijk is blijft zowel voor de politie als zijn familie jarenlang de vraag. Tot kortgeleden. Want doordat een belangrijke getuige zich alsnog meldt kan er na 26 jaar eindelijk een verdachte worden opgepakt. Clarice Stenger vertelt in RTL Boulevard over de coldcasezaak.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's