Zien: Max Verstappen heeft met topsnelheid sterk wapen bij GP van Miami

Zien: Max Verstappen heeft met topsnelheid sterk wapen bij GP van Miami

De beide Ferrari-coureurs starten de GP van Miami vanaf de voorste startrij, maar direct daarachter staan Max Verstappen en Sergio Perez klaar voor de aanval. Fans hebben vertrouwen in Max Verstappen, ook Charles Leclerc vreest voor de topsnelheid van Red Bull.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Max Verstappen</em> heeft met topsnelheid sterk wapen bij <em>GP van Miami</em> De beide Ferrari-coureurs starten de GP van Miami vanaf de voorste startrij, maar direct daarachter staan Max Verstappen en Sergio Perez klaar voor de aanval. Fans hebben vertrouwen in Max Verstappen, ook Charles Leclerc vreest voor de topsnelheid van Red Bull. Tekst gaat verder onder de video. Voordeel Red BullMet drie DRS-zones en een aantal lange rechte stukken kan de topsnelheid een zeer belangrijke factor worden op het gloednieuwe circuit. Red Bull heeft duidelijk een voordeel als het gaat om topsnelheid, in de kwalificatie was te zien dat de topsnelheden van Verstappen en Perez zo'n 10 kilometer per uur hoger ligt dan die van Ferrari. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Max Verstappen heeft met topsnelheid sterk wapen bij GP van Miami

Voordeel Red Bull
Met drie DRS-zones en een aantal lange rechte stukken kan de topsnelheid een zeer belangrijke factor worden op het gloednieuwe circuit. Red Bull heeft duidelijk een voordeel als het gaat om topsnelheid, in de kwalificatie was te zien dat de topsnelheden van Verstappen en Perez zo'n 10 kilometer per uur hoger ligt dan die van Ferrari.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV