Zien: S10 schittert op turquoise loper bij openingsceremonie Songfestival

Zien: S10 schittert op turquoise loper bij openingsceremonie Songfestival

Na maanden van voorpret is het Eurovisie Songfestival zojuist begonnen met de openingsceremonie in Turijn. Aankomende dinsdag mogen 17 landen al uitkomen bij de eerste halve finale en Aran Bade staat aan de turquoise loper waar alle kanshebbers voorbij komen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>S10</em> schittert op turquoise loper bij <em>openingsceremonie Songfestival</em> Na maanden van voorpret is het Eurovisie Songfestival zojuist begonnen met de openingsceremonie in Turijn. Aankomende dinsdag mogen 17 landen al uitkomen bij de eerste halve finale en Aran Bade staat aan de turquoise loper waar alle kanshebbers voorbij komen. Tekst gaat verder onder de video. Outfit S10In een jurk van Viktor & Rolf verscheen zangeres S10 op de rode loper: "Het is een creatie uit hun angstcollectie en dat vind ik heel erg vet want ik ben ook wel eens bang, maar overwin ook heel veel angsten." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: S10 schittert op turquoise loper bij openingsceremonie Songfestival

Outfit S10
In een jurk van Viktor & Rolf verscheen zangeres S10 op de rode loper: "Het is een creatie uit hun angstcollectie en dat vind ik heel erg vet want ik ben ook wel eens bang, maar overwin ook heel veel angsten."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV