Shownieuws: gaan André Hazes en Monique Westenberg nu wel of niet trouwen?

Shownieuws: gaan André Hazes en Monique Westenberg nu wel of niet trouwen?

Maandag 9 mei 2022 om 09:03

Monique Westenberg is weer terug in Nederland en stond natuurlijk te popelen om op Instagram te laten zien hoe fijn ze het wel niet heeft gehad in Amerika, met André Hazes en hun zoontje. Grote vraag is natuurlijk: zijn de twee nu voor de zoveelste keer opnieuw bij elkaar? "Ze waren vier weken bij elkaar en als je het zo lang met elkaar volhoudt is dat een goed teken. Vorige week was er het nieuws dat ze weer bij elkaar zouden zijn en zelfs zouden gaan trouwen maar dat hebben we allemaal verkeerd begrepen, aldus Monique", vertelt Evert Santegoeds.

'Huwelijk is onzin'
De Privé-hoofdredacteur heeft het natuurlijk over het verhaal van Yvonne Coldeweijer, die zeker weet dat Westenberg wederom het gedrag van haar vrouwenverslindende ex heeft vergeven en gewoon naast de geplaagde zanger op het altaar zal verschijnen. Monique noemt dat onzin maar ook Santegoeds lijkt daar toch wat twijfels over te hebben. Bekijk het fragment van Shownieuws en de Instagrampost van Westenberg hieronder.

Shownieuws: gaan <em>André Hazes</em> en Monique Westenberg nu wel of niet trouwen? Monique Westenberg is weer terug in Nederland en stond natuurlijk te popelen om op Instagram te laten zien hoe fijn ze het wel niet heeft gehad in Amerika, met André Hazes en hun zoontje. Grote vraag is natuurlijk: zijn de twee nu voor de zoveelste keer opnieuw bij elkaar? "Ze waren vier weken bij elkaar en als je het zo lang met elkaar volhoudt is dat een goed teken. Vorige week was er het nieuws dat ze weer bij elkaar zouden zijn en zelfs zouden gaan trouwen maar dat hebben we allemaal verkeerd begrepen, aldus Monique", vertelt Evert Santegoeds. 'Huwelijk is onzin'De Privé-hoofdredacteur heeft het natuurlijk over het verhaal van Yvonne Coldeweijer, die zeker weet dat Westenberg wederom het gedrag van haar vrouwenverslindende ex heeft vergeven en gewoon naast de geplaagde zanger op het altaar zal verschijnen. Monique noemt dat onzin maar ook Santegoeds lijkt daar toch wat twijfels over te hebben. Bekijk het fragment van Shownieuws en de Instagrampost van Westenberg hieronder. Bekijk ook Royce de Vries: 'Rachel Hazes wil antwoorden van Roxeanne' (video) Bekijk deze video » Roxeanne over geruchten rond broer André Hazes: ‘Welk huwelijk?’ (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's