Zien: Bono en The Edge (U2) treden op in schuilkelder in Kiev, Oekraïne

Zien: Bono en The Edge (U2) treden op in schuilkelder in Kiev, Oekraïne

Zien: <em>Bono</em> en <em>The Edge</em> (U2) treden op in schuilkelder in Kiev, Oekraïne U2 is al sinds de oprichting, eind jaren zeventig, een politiek geëngageerde band. Dat lijkt met de loop der jaren alleen maar sterker te zijn geworden en dit weekend traden boegbeelden Bono en The Edge, de zanger en gitarist van de band, op in een schuilkelder in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Hiermee hoopten ze de Oekraïense strijd voor vrijheid en democratie een steuntje in de rug te geven. Overigens wordt er aan de tafel van Shownieuws nauwelijks een woord vuil gemaakt aan The Edge, één van de beroemdste gitaristen ter wereld; het lijkt erop alsof het een solo-optreden van Bono betrof, maar niets was minder waar. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

U2 is al sinds de oprichting, eind jaren zeventig, een politiek geëngageerde band. Dat lijkt met de loop der jaren alleen maar sterker te zijn geworden en dit weekend traden boegbeelden Bono en The Edge, de zanger en gitarist van de band, op in een schuilkelder in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Hiermee hoopten ze de Oekraïense strijd voor vrijheid en democratie een steuntje in de rug te geven. Overigens wordt er aan de tafel van Shownieuws nauwelijks een woord vuil gemaakt aan The Edge, één van de beroemdste gitaristen ter wereld; het lijkt erop alsof het een solo-optreden van Bono betrof, maar niets was minder waar.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's