Zien: Loreen zingt haar Songfestivalkraker 'Euphoria' live bij Humberto

Zien: Loreen zingt haar Songfestivalkraker 'Euphoria' live bij Humberto

Maandag 9 mei 2022 om 08:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Loreen</em> zingt haar Songfestivalkraker 'Euphoria' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Het is misschien wel het beste Songfestivallied aller tijden: 'Euphoria' van de Zweedse Loreen, in 2012 de grote winnaar. Daarmee trad Loreen in de voetsporen van haar legendarische landgenoten ABBA, hoewel ze sindsdien niet zo'n succesvolle internationale carrière heeft als haar voorgangers. Zondagavond zat ze bij Humberto om vooruit te blikken op het komende Songfestival, maar uiteraard mocht ze ook haar grote hit live ten gehore brengen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Loreen zingt haar Songfestivalkraker 'Euphoria' live bij Humberto

Het is misschien wel het beste Songfestivallied aller tijden: 'Euphoria' van de Zweedse Loreen, in 2012 de grote winnaar. Daarmee trad Loreen in de voetsporen van haar legendarische landgenoten ABBA, hoewel ze sindsdien niet zo'n succesvolle internationale carrière heeft als haar voorgangers. Zondagavond zat ze bij Humberto om vooruit te blikken op het komende Songfestival, maar uiteraard mocht ze ook haar grote hit live ten gehore brengen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's