Jack van Gelder maakt Bas Nijhuis met de grond gelijk: "Hij naait PEC Zwolle"

Jack van Gelder maakt Bas Nijhuis met de grond gelijk: "Hij naait PEC Zwolle"

Bas Nijhuis is waarschijnlijk de meest mediagenieke (of mediageile?) scheidsrechter van Nederland, maar op voetbalgebied gaat er nog regelmatig wat mis bij hem. Jack van Gelder maakt Nijhuis bij Humberto dan ook met de grond gelijk: "Hij onthoudt PEC gewoon een hele duidelijke goal door een verkeerde streep te trekken! Dus Nijhuis naait PEC Zwolle!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jack van Gelder</em> maakt Bas Nijhuis met de grond gelijk: &quot;Hij naait <em>PEC Zwolle</em>&quot; Bas Nijhuis is waarschijnlijk de meest mediagenieke (of mediageile?) scheidsrechter van Nederland, maar op voetbalgebied gaat er nog regelmatig wat mis bij hem. Jack van Gelder maakt Nijhuis bij Humberto dan ook met de grond gelijk: "Hij onthoudt PEC gewoon een hele duidelijke goal door een verkeerde streep te trekken! Dus Nijhuis naait PEC Zwolle!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Feesten en partijenVan Gelder vermeldt ook nog even, vlak voor de uitspraak dat Nijhuis PEC "naait", dat de scheidsrechter in te huren is voor feesten en partijen. Daarmee lijkt de sportjournalist te refereren aan een oude Nederlandse wijsheid: schoenmaker, hou je bij je leest! Overigens vond Van Gelder ook dat er bij Feyenoord - PSV een grove fout is gemaakt door de Rotterdammers in de slotfase een penalty te geven; volgens Van Gelder een "beslissing van 40 miljoen", omdat Ajax zich als zeer waarschijnlijke kampioen direct zal plaatsen voor de Champions League. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jack van Gelder maakt Bas Nijhuis met de grond gelijk: "Hij naait PEC Zwolle"

Feesten en partijen
Van Gelder vermeldt ook nog even, vlak voor de uitspraak dat Nijhuis PEC "naait", dat de scheidsrechter in te huren is voor feesten en partijen. Daarmee lijkt de sportjournalist te refereren aan een oude Nederlandse wijsheid: schoenmaker, hou je bij je leest! Overigens vond Van Gelder ook dat er bij Feyenoord - PSV een grove fout is gemaakt door de Rotterdammers in de slotfase een penalty te geven; volgens Van Gelder een "beslissing van 40 miljoen", omdat Ajax zich als zeer waarschijnlijke kampioen direct zal plaatsen voor de Champions League.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's