Lang Leve De Liefde: Hans wordt licht in z'n hoofd door opdracht van zijn date

Lang Leve De Liefde: Hans wordt licht in z'n hoofd door opdracht van zijn date

Maandag 9 mei 2022 om 10:48

Hans krijgt in Lang Leve De Liefde een oefening van zijn date. Hij moet op de grond gaan liggen, hij doet dat braaf en staat op van de bank. "Je moet je broek ophijsen, aan de achterkant", lacht ze terwijl Hans naar de grond gaat. Hij moet een keer overeind komen, en dat valt hem duidelijk zwaar. "Ik word licht in mijn hoofd. Ik doe dat nooit."

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Hans wordt licht in z'n hoofd door opdracht van zijn date Hans krijgt in Lang Leve De Liefde een oefening van zijn date. Hij moet op de grond gaan liggen, hij doet dat braaf en staat op van de bank. "Je moet je broek ophijsen, aan de achterkant", lacht ze terwijl Hans naar de grond gaat. Hij moet een keer overeind komen, en dat valt hem duidelijk zwaar. "Ik word licht in mijn hoofd. Ik doe dat nooit." Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Ongemakkelijk gesprek in Lang Leve De Liefde: 'Ik vind knuffelen fijner dan seks' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: ‘Ik heb een bad boy look maar ben zo’n lieve gozer’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's