Humberto: waarom weigerde Jack van Gelder Make Up Your Mind?

Humberto: waarom weigerde Jack van Gelder Make Up Your Mind?

Soy Kroon, die afgelopen weekend als Dee Dee Sky de finale van Make Up Your Mind won, sprak met Humberto over het belang van het programma van Herald Adolfs en Carlo Boszhard en stelde daarnaast dat mannen als Jack van Gelder, ook aanwezig in de studio, ook mee zouden moeten doen.

'Stijve hark'
De sportpresentator blijkt zelfs gevraagd te zijn voor de RTL-dragshow maar wees het aanbod af. Waarom? "Ik zou dit niet meer kunnen. Ik ben een stijve hark eerste klas en moet op een gegeven moment ook mijn beperkingen weten." Bekijk het fragment van Humberto hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto: waarom weigerde Jack van Gelder <em>Make Up Your Mind</em>? Soy Kroon, die afgelopen weekend als Dee Dee Sky de finale van Make Up Your Mind won, sprak met Humberto over het belang van het programma van Herald Adolfs en Carlo Boszhard en stelde daarnaast dat mannen als Jack van Gelder, ook aanwezig in de studio, ook mee zouden moeten doen. 'Stijve hark'De sportpresentator blijkt zelfs gevraagd te zijn voor de RTL-dragshow maar wees het aanbod af. Waarom? "Ik zou dit niet meer kunnen. Ik ben een stijve hark eerste klas en moet op een gegeven moment ook mijn beperkingen weten." Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: waarom weigerde Jack van Gelder Make Up Your Mind?

Actuele video's

Meer actuele video's