Yvonne Coldeweijer: Lil Kleine valt voor deze ex van André Hazes

Yvonne Coldeweijer: Lil Kleine valt voor deze ex van André Hazes

Yvonne Coldeweijer is de week begonnen met wat opvallende juice: Lil' Kleine, die onlangs nog werd gelinkt aan ene Robin Singels, blijkt alweer op haar uitgekeken en zou afgelopen weekend bij een dame in de Amsterdamse wijk De Pijp zijn blijven slapen.

Ex-vriendin André Hazes
Na enig, ongetwijfeld diepgravend, onderzoek is de gossipkoningin erachter gekomen om wie het gaat: Anne Rose Zonneveld. Die kennen we dan weer van een kortstondige fling met André Hazes, die nu weer zou gaan trouwen met zijn terugkerende ex Monique Westenberg. Volg je het nog? Bekijk de uitleg van Coldeweijer hieronder.

Yvonne Coldeweijer: <em>Lil Kleine</em> valt voor deze ex van André Hazes Yvonne Coldeweijer is de week begonnen met wat opvallende juice: Lil' Kleine, die onlangs nog werd gelinkt aan ene Robin Singels, blijkt alweer op haar uitgekeken en zou afgelopen weekend bij een dame in de Amsterdamse wijk De Pijp zijn blijven slapen. Ex-vriendin André HazesNa enig, ongetwijfeld diepgravend, onderzoek is de gossipkoningin erachter gekomen om wie het gaat: Anne Rose Zonneveld. Die kennen we dan weer van een kortstondige fling met André Hazes, die nu weer zou gaan trouwen met zijn terugkerende ex Monique Westenberg. Volg je het nog? Bekijk de uitleg van Coldeweijer hieronder. Bekijk ook Albert Verlinde sneert: 'Buik van Lil Kleine is niet meer klein' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer: Lil Kleine valt voor deze ex van André Hazes

Actuele video's

Meer actuele video's