Bed & Breakfast: gasten zijn dolenthousiast over dekbed met alpacahaar

Bed & Breakfast: gasten zijn dolenthousiast over dekbed met alpacahaar

In Bed & Breakfast krijgen de gasten een bijzondere verrassing in een van de B&B’s. Ze gaan namelijk slapen onder een speciaal dekbed met wol van alpaca’s. “Er zit alcapa… alpacahaar in”, aldus een van de logés. En het lijkt erop dat de gasten dolenthousiast zijn…

Bekijk de beelden van Bed & Breakfast hieronder.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bed &amp; Breakfast</em>: gasten zijn dolenthousiast over dekbed met alpacahaar In Bed & Breakfast krijgen de gasten een bijzondere verrassing in een van de B&B’s. Ze gaan namelijk slapen onder een speciaal dekbed met wol van alpaca’s. “Er zit alcapa… alpacahaar in”, aldus een van de logés. En het lijkt erop dat de gasten dolenthousiast zijn… Bekijk de beelden van Bed & Breakfast hieronder. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Bed & Breakfast: slapen in een bedstee en nostalgische spelletjes spelen Bekijk deze video » Bed & Breakfast: Alea en Tim runnen bijzondere B&B in oud-gevangenisdorp Veenhuizen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's