Boer zoekt vrouw: Janine vertelt Sander dat ze last heeft van paniek

Boer zoekt vrouw: Janine vertelt Sander dat ze last heeft van paniek

Maandag 9 mei 2022 om 11:26

Janine en Sander lijken het erg naar hun zin te hebben samen tijdens de citytrip in Boer zoekt vrouw. Maar toch vertelt Janine op een gegeven moment eerlijk waar ze mee zit.

Lees verder onder de video.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Janine vertelt Sander dat ze last heeft van paniek Janine en Sander lijken het erg naar hun zin te hebben samen tijdens de citytrip in Boer zoekt vrouw. Maar toch vertelt Janine op een gegeven moment eerlijk waar ze mee zit. Lees verder onder de video. Sander ziet het helemaal zitten met JanineSander ziet het namelijk helemaal zitten met de boerin, maar Janine trapt op de rem. “Ik vind het lastig om over te praten. Ik heb wel af en toe een beetje paniek. Ik kan niet goed uitleggen waar dat door komt.” Bekijk de video van Boer zoekt vrouw hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Sander ziet het helemaal zitten met Janine
Sander ziet het namelijk helemaal zitten met de boerin, maar Janine trapt op de rem. “Ik vind het lastig om over te praten. Ik heb wel af en toe een beetje paniek. Ik kan niet goed uitleggen waar dat door komt.”

Bekijk de video van Boer zoekt vrouw hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's