Brand Geldermalsen: twee personen overleden, wat is er gebeurd? (video)

Brand Geldermalsen: twee personen overleden, wat is er gebeurd? (video)

Maandag 9 mei 2022 om 13:48

Twee personen zijn maandagochtend overleden bij een woningbrand in Geldermalsen. "Één persoon is nog gepoogd te reanimeren, helaas zonder resultaat", vertelt een politiewoordvoerder.

'Complex onderzoek'
Wat is er precies gebeurd? "Alle scenario's liggen nog open en we zijn aan het kijken naar wat er precies gebeurd is. Het is een complex onderzoek waar onder andere de collega's van forensische opsporing druk doende mee zijn." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Brand <em>Geldermalsen</em>: twee personen overleden, wat is er gebeurd? (video) Twee personen zijn maandagochtend overleden bij een woningbrand in Geldermalsen. "Één persoon is nog gepoogd te reanimeren, helaas zonder resultaat", vertelt een politiewoordvoerder. 'Complex onderzoek'Wat is er precies gebeurd? "Alle scenario's liggen nog open en we zijn aan het kijken naar wat er precies gebeurd is. Het is een complex onderzoek waar onder andere de collega's van forensische opsporing druk doende mee zijn." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Bekijk de 'recht op abortus'-demonstratie met honderden mensen op de Dam Bekijk deze video » Video: politie doet invallen in Enschede, Delden en Haaksbergen en zoekt naar hennepplantages Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's