S10 op turquoise loper bij Songfestival: 'Ik versla grote angst door hier te zijn'

S10 op turquoise loper bij Songfestival: 'Ik versla grote angst door hier te zijn'

Maandag 9 mei 2022 om 12:21

S10 schitterde op de turquoise loper van het Eurovisie Songfestival, dat deze week van start gaat. “Het is ongelooflijk, dat dit nu aan de hand is in mijn leven”, reageert de zangeres, die Nederland vertegenwoordigt met De Diepte. “Ik draag Viktor & Rolf, van de angst-collectie. Ik ben ook weleens bang, maar ik ben ook veel angsten aan het verslaan, denk ik. Kleine angsten, maar ook grote angsten, zoals hier zijn. Dus ik ben heel erg blij met de outfit, ik voel me echt een prinses.”

Bekijk de video met S10 op de turquoise loper hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 & 14 mei plaatsvindt in Turijn

<em>S10</em> op turquoise loper bij Songfestival: 'Ik versla grote angst door hier te zijn' S10 schitterde op de turquoise loper van het Eurovisie Songfestival, dat deze week van start gaat. “Het is ongelooflijk, dat dit nu aan de hand is in mijn leven”, reageert de zangeres, die Nederland vertegenwoordigt met De Diepte. “Ik draag Viktor & Rolf, van de angst-collectie. Ik ben ook weleens bang, maar ik ben ook veel angsten aan het verslaan, denk ik. Kleine angsten, maar ook grote angsten, zoals hier zijn. Dus ik ben heel erg blij met de outfit, ik voel me echt een prinses.” Bekijk de video met S10 op de turquoise loper hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 & 14 mei plaatsvindt in Turijn NOS Jeugdjournaal interviewt Songfestival-deelnemer S10: "Alles een beetje eng" Bekijk deze video » Zien: S10 schittert op turquoise loper bij openingsceremonie Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
S10 op turquoise loper bij Songfestival: 'Ik versla grote angst door hier te zijn'

Actuele video's

Meer actuele video's