Echte Gooische Moeders: kinderen Pauline in shock door brief van Mickey Mouse

Echte Gooische Moeders: kinderen Pauline in shock door brief van Mickey Mouse

Maandag 9 mei 2022 om 13:28

In de Moederdag-special van Echte Gooische Moeders is te zien dat Bo Wilkes en Pauline Wingelaar hun kinderen verrassen met het nieuws dat ze naar Disneyland Parijs gaan. Bo geeft hints met cadeaus, Pauline laat een brief namens Mickey Mouse bezorgen. De kinderen van Bo zijn dolblij, maar Pauline is nogal verrast door de reactie van haar kroost. “Ze reageren heel erg flabbergasted, het landt nog niet.”

Bekijk het fragment van de Moederdag-special van Echte Gooische Moeders hieronder.

De Moederdag-special van Echte Gooische Moeders is nu te zien bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv.

<em>Echte Gooische Moeders</em>: kinderen Pauline in shock door brief van Mickey Mouse In de Moederdag-special van Echte Gooische Moeders is te zien dat Bo Wilkes en Pauline Wingelaar hun kinderen verrassen met het nieuws dat ze naar Disneyland Parijs gaan. Bo geeft hints met cadeaus, Pauline laat een brief namens Mickey Mouse bezorgen. De kinderen van Bo zijn dolblij, maar Pauline is nogal verrast door de reactie van haar kroost. “Ze reageren heel erg flabbergasted, het landt nog niet.” Bekijk het fragment van de Moederdag-special van Echte Gooische Moeders hieronder. De Moederdag-special van Echte Gooische Moeders is nu te zien bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv. Echte Gooische Moederdag: "We zijn geen quinoa kutten!" (video) Bekijk deze video » Emotionele Moederdag voor Pauline Wingelaar: "Dag met een lach en een traan" Bekijk deze video »
TV :
Echte Gooische Moeders: kinderen Pauline in shock door brief van Mickey Mouse

Actuele video's

Meer actuele video's