Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond komt er na veertien jaar een einde aan het programma Uitstel van executie. Sinds 2008 waren er veertien seizoenen te zien op RTL 4, waarin Martijn Krabbé en zijn team veel wanhopige Nederlanders uit de zorgen hielpen. In deze aflevering blikken ze terug. Oude bekendenIn de allerlaatste aflevering is het moment voor presentator Martijn Krabbé, budgetcoach Eef van Opdorp, makelaar Alex van Keulen en bouwexpert Duncan Abrahams aangebroken om terug te kijken op wat ze bereikt hebben in de afgelopen jaren. Ook gaan ze langs bij oude bekenden. Leven veranderdHet team van Uitstel van executie is namelijk erg benieuwd of de levens van de vele Nederlanders met financiële problemen ook écht zijn veranderd na hun hulp. Veertien jaar lang probeerden ze namelijk het huishoudboekje weer op orde te krijgen en waar mogelijk een executieverkoop te voorkomen. :[broadcast:videos](ids:"448007,443398" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond komt er na veertien jaar een einde aan het programma Uitstel van executie. Sinds 2008 waren er veertien seizoenen te zien op RTL 4, waarin Martijn Krabbé en zijn team veel wanhopige Nederlanders uit de zorgen hielpen. In deze aflevering blikken ze terug.

Oude bekenden
In de allerlaatste aflevering is het moment voor presentator Martijn Krabbé, budgetcoach Eef van Opdorp, makelaar Alex van Keulen en bouwexpert Duncan Abrahams aangebroken om terug te kijken op wat ze bereikt hebben in de afgelopen jaren. Ook gaan ze langs bij oude bekenden.

Leven veranderd
Het team van Uitstel van executie is namelijk erg benieuwd of de levens van de vele Nederlanders met financiële problemen ook écht zijn veranderd na hun hulp. Veertien jaar lang probeerden ze namelijk het huishoudboekje weer op orde te krijgen en waar mogelijk een executieverkoop te voorkomen.

:[broadcast:videos](ids:"448007,443398" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's