Maandag in Chateau Bijstand: Martien gooit rotzooi het raam uit

Maandag in Chateau Bijstand: Martien gooit rotzooi het raam uit

In een gloednieuwe aflevering van Chateau Bijstand zien we maandagavond hoe Martien een deel van de bananendozen, die hij gebruikte om kledingkasten van te maken, zomaar het raam uit gooit: "Ik ga bijna naar huis, weg met die zooi", licht hij toe. Bekijk het fragment hieronder.

Maandag in <em>Chateau Bijstand</em>: Martien gooit rotzooi het raam uit In een gloednieuwe aflevering van Chateau Bijstand zien we maandagavond hoe Martien een deel van de bananendozen, die hij gebruikte om kledingkasten van te maken, zomaar het raam uit gooit: "Ik ga bijna naar huis, weg met die zooi", licht hij toe. Bekijk het fragment hieronder. Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maandag in Chateau Bijstand: Leroy vraagt Maxime ten huwelijk Bekijk deze video »

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's