Zien: S10 was als klein meisje te gast bij Taarten Van Abel

Zien: S10 was als klein meisje te gast bij Taarten Van Abel

S10 staat momenteel volop in de schijnwerpers door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met De Diepte. Maar ook als klein meisje was ze al op tv te zien. De jonge Stien den Hollander was te gast in het kinderprogramma Taarten Van Abel en sprak onder meer over hoe het is om een tweelingbroer te hebben. “Dat is niet altijd heel gezellig want de laatste tijd hebben we wel best veel ruzie.” Ook doet de kleine S10 een boekje open over haar toekomstplannen. “Ik wil later een eigen zangschool beginnen of kinderpsychiater worden.”

Bekijk de video van Taarten Van Abel hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 & 14 mei plaatsvindt in Turijn

Zien: S10 was als klein meisje te gast bij <em>Taarten Van Abel</em> S10 staat momenteel volop in de schijnwerpers door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met De Diepte. Maar ook als klein meisje was ze al op tv te zien. De jonge Stien den Hollander was te gast in het kinderprogramma Taarten Van Abel en sprak onder meer over hoe het is om een tweelingbroer te hebben. “Dat is niet altijd heel gezellig want de laatste tijd hebben we wel best veel ruzie.” Ook doet de kleine S10 een boekje open over haar toekomstplannen. “Ik wil later een eigen zangschool beginnen of kinderpsychiater worden.” Bekijk de video van Taarten Van Abel hieronder. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 & 14 mei plaatsvindt in Turijn NOS Jeugdjournaal interviewt Songfestival-deelnemer S10: "Alles een beetje eng" Bekijk deze video » S10 op turquoise loper bij Songfestival: 'Ik versla grote angst door hier te zijn' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's