Oh, Wat Een Jaar!: Chantal, Ruben en Carlo zingen 'foute' hits uit 1993

Oh, Wat Een Jaar!: Chantal, Ruben en Carlo zingen 'foute' hits uit 1993

Maandag 9 mei 2022 om 14:57

Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Carlo Boszhard reizen in Oh, Wat Een Jaar! terug naar het jaar 1993. In dit jaar werd een aantal grote hits gescoord, en zij brengen een aantal bekende nummers ten gehore. Nu is het aan Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en het publiek om de fouten in de teksten van de liedjes te ontdekken.

Bekijk de video van Oh, Wat Een Jaar! hieronder.

Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Oh, Wat Een Jaar!</em>: Chantal, Ruben en Carlo zingen 'foute' hits uit 1993 Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Carlo Boszhard reizen in Oh, Wat Een Jaar! terug naar het jaar 1993. In dit jaar werd een aantal grote hits gescoord, en zij brengen een aantal bekende nummers ten gehore. Nu is het aan Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en het publiek om de fouten in de teksten van de liedjes te ontdekken. Bekijk de video van Oh, Wat Een Jaar! hieronder. Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Oh, Wat Een Jaar!: Chantal Janzen en Ruben Nicolai gaan back to the nineties Bekijk deze video » Oh, wat een jaar!: Ruben Nicolai speelt een scène na uit een Amerikaanse serie Bekijk deze video »
TV :
Oh, Wat Een Jaar!: Chantal, Ruben en Carlo zingen 'foute' hits uit 1993

Actuele video's

Meer actuele video's