Uitstel van executie: Eef helpt Femke met openen van la vol documenten overleden vader

Uitstel van executie: Eef helpt Femke met openen van la vol documenten overleden vader

Maandag 9 mei 2022 om 14:35

Femke heeft in korte tijd haar ouders verloren, en kreeg daar bovenop ook nog eens te maken met financiële problemen. Bij de verkoop van de woning van haar vader bleek dat ook zijn stiefkinderen erfgenamen waren. "Uiteindelijk moest de erfenis door vijven worden gedeeld, en toen ben ik eigenlijk een beetje in een gat beland. Op een gegeven moment kwam ik niet verder dan mijn badjas aan en beneden op de bank zitten, en had ik er geen zin meer in." Ze heeft een la vol met alle financiële informatie van haar vader, maar ook door alle persoonlijke herinneringen heeft ze moeite om deze überhaupt te openen. Maar ze krijgt hulp van Eef...

Bekijk de video van Uitstel van executie hieronder.

Uitstel van executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Uitstel van executie</em>: Eef helpt Femke met openen van la vol documenten overleden vader Femke heeft in korte tijd haar ouders verloren, en kreeg daar bovenop ook nog eens te maken met financiële problemen. Bij de verkoop van de woning van haar vader bleek dat ook zijn stiefkinderen erfgenamen waren. "Uiteindelijk moest de erfenis door vijven worden gedeeld, en toen ben ik eigenlijk een beetje in een gat beland. Op een gegeven moment kwam ik niet verder dan mijn badjas aan en beneden op de bank zitten, en had ik er geen zin meer in." Ze heeft een la vol met alle financiële informatie van haar vader, maar ook door alle persoonlijke herinneringen heeft ze moeite om deze überhaupt te openen. Maar ze krijgt hulp van Eef... Bekijk de video van Uitstel van executie hieronder. Uitstel van executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv. Uitstel van Executie: Annekes man verdween spoorloos en liet financiële puinhoop achter Bekijk deze video » Anneke is dankbaar voor verkoop huis: "Elke dag bang geweest" (Uitstel van Executie) Bekijk deze video »
TV :
Uitstel van executie: Eef helpt Femke met openen van la vol documenten overleden vader

Actuele video's

Meer actuele video's