Hier zijn de Van Rossems: bekijk mooie beelden van overleden Sis van Rossem

Hier zijn de Van Rossems: bekijk mooie beelden van overleden Sis van Rossem

Afgelopen weekend werd bekend dat kunsthistorica Mary van Rossem woensdag op 77-jarige leeftijd is overleden. Mary, wellicht beter bekend als Sis, werd bij het grote publiek bekend door de serie Hier zijn de Van Rossems, waarin ze samen met broers Vincent en Maarten van Rossem te zien was. In een compilatie kun je mooie beelden bekijken van de eigenzinnige Sis, die niet alleen met haar verhalen maar ook met haar blikken veel kon zeggen.

Bekijk de beelden met Sis van Rossem uit Hier zijn de Van Rossems hieronder. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hier zijn de Van Rossems</em>: bekijk mooie beelden van overleden Sis van Rossem Afgelopen weekend werd bekend dat kunsthistorica Mary van Rossem woensdag op 77-jarige leeftijd is overleden. Mary, wellicht beter bekend als Sis, werd bij het grote publiek bekend door de serie Hier zijn de Van Rossems, waarin ze samen met broers Vincent en Maarten van Rossem te zien was. In een compilatie kun je mooie beelden bekijken van de eigenzinnige Sis, die niet alleen met haar verhalen maar ook met haar blikken veel kon zeggen. Bekijk de beelden met Sis van Rossem uit Hier zijn de Van Rossems hieronder. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv. Sis van Rossem (1945-2022) in Hier zijn de Van Rossems: kritisch mét humor (video) Bekijk deze video » Maarten van Rossem reageert op overlijden Sis: 'Was zelfs op journaal, dat had ze leuk gevonden' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's