Million Dollar Island: Daisy ruziet over rode mieren, Mitch eet ze op

Million Dollar Island: Daisy ruziet over rode mieren, Mitch eet ze op

In Million Dollar Island heeft Daisy een aanvaring met Mitch over rode mieren. Daisy wil ze lekker laten zitten maar Mitch wil ze wegjagen waardoor ze juist overal naartoe vluchten. Maar dan komt er een abrupt einde aan de discussie, aangezien Mitch een rode mier besluit op te eten…

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Daisy ruziet over rode mieren, Mitch eet ze op In Million Dollar Island heeft Daisy een aanvaring met Mitch over rode mieren. Daisy wil ze lekker laten zitten maar Mitch wil ze wegjagen waardoor ze juist overal naartoe vluchten. Maar dan komt er een abrupt einde aan de discussie, aangezien Mitch een rode mier besluit op te eten… Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's