Onze eeuwige strijd tegen het water dinsdag op NPO 2: bekijk de eerste beelden

Onze eeuwige strijd tegen het water dinsdag op NPO 2: bekijk de eerste beelden

Nederland vecht al honderden jaren tegen het water, de Deltawerken bieden al sinds 1997 een oplossing. Maar zorgen de Deltawerken ook in de toekomst voor bescherming tegen hoog water, aangezien de zeespiegel stijgt? Pieter Jan Hagens doet in de documentaire Onze eeuwige strijd tegen het water onderzoek om te kijken of de Deltawerken ook in de toekomst uitkomst bieden.

Bekijk de eerste beelden van de docu Onze eeuwige strijd tegen het water hieronder.

De documentaire Onze eeuwige strijd tegen het water is dinsdag 10 mei om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Onze eeuwige strijd tegen het water terugkijken bij Gids.tv.

<em>Onze eeuwige strijd tegen het water</em> dinsdag op NPO 2: bekijk de eerste beelden Nederland vecht al honderden jaren tegen het water, de Deltawerken bieden al sinds 1997 een oplossing. Maar zorgen de Deltawerken ook in de toekomst voor bescherming tegen hoog water, aangezien de zeespiegel stijgt? Pieter Jan Hagens doet in de documentaire Onze eeuwige strijd tegen het water onderzoek om te kijken of de Deltawerken ook in de toekomst uitkomst bieden. Bekijk de eerste beelden van de docu Onze eeuwige strijd tegen het water hieronder. De documentaire Onze eeuwige strijd tegen het water is dinsdag 10 mei om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Onze eeuwige strijd tegen het water terugkijken bij Gids.tv. WNL: Wetenschappers willen deltawerken tegen nieuwe virusuitbraken Bekijk deze video » Davina Michelle in halve finale Songfestival 2021 met The Power Of Water Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onze eeuwige strijd tegen het water dinsdag op NPO 2: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV