RTL Nieuws gemist? Treurige mijlpaal: miljoen coronadoden Verenigde Staten (video)

RTL Nieuws gemist? Treurige mijlpaal: miljoen coronadoden Verenigde Staten (video)

<em>RTL Nieuws</em> gemist? Treurige mijlpaal: miljoen coronadoden Verenigde Staten (video) In de Verenigde Staten staat de teller van mensen die zijn overleden aan corona inmiddels op een miljoen. In bovenstaande video van RTL Nieuws zie je een persoonlijk verhaal. 'We dachten dat ze het wel zou redden. Ze was nog jong', vertel Bree. Maar haar zus redde het niet. Ze is één van de mensen in de VS die door corona zijn overleden. Haar tweejarige dochter wordt nu opgevoed door Bree. RTL Nieuwscorrespondent Erik Mouthaan bezocht haar in het district waar relatief de meeste coronadoden zijn gevallen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Erik Mouthaan onthult dat hij met New Yorkers naar bed ging voor bijzondere verhalen Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws gemist? Treurige mijlpaal: miljoen coronadoden Verenigde Staten (video)

In de Verenigde Staten staat de teller van mensen die zijn overleden aan corona inmiddels op een miljoen. In bovenstaande video van RTL Nieuws zie je een persoonlijk verhaal. 'We dachten dat ze het wel zou redden. Ze was nog jong', vertel Bree. Maar haar zus redde het niet. Ze is één van de mensen in de VS die door corona zijn overleden. Haar tweejarige dochter wordt nu opgevoed door Bree. RTL Nieuwscorrespondent Erik Mouthaan bezocht haar in het district waar relatief de meeste coronadoden zijn gevallen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV