Fuck de liefde 2: Rapper Kraantje Pappie zoent met Yolanthe Cabau van Kasbergen

Fuck de liefde 2: Rapper Kraantje Pappie zoent met Yolanthe Cabau van Kasbergen

Vanaf 20 mei is het weer smullen geblazen op Netflix met de komst van de Nederlandse romcom Fuck de liefde 2. Met een gedeeltelijk vernieuwde cast wordt er afgereisd naar Ibiza om het tropische liefdesverhaal wat meer kracht bij te zetten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Fuck de liefde 2</em>: Rapper <em>Kraantje Pappie</em> zoent met <em>Yolanthe Cabau van Kasbergen</em> Vanaf 20 mei is het weer smullen geblazen op Netflix met de komst van de Nederlandse romcom Fuck de liefde 2. Met een gedeeltelijk vernieuwde cast wordt er afgereisd naar Ibiza om het tropische liefdesverhaal wat meer kracht bij te zetten. Tekst gaat verder onder de video. ActeerdebuutKraantje Pappie valt met zijn acteerdebuut meteen met zijn neus in de boter, hij zoent er flink op los met Yolanthe Cabau van Kasbergen. De rapper reageert in RTL Boulevard op de bijzondere filmkus: "Ach, die arme meid." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Fuck de liefde 2: Rapper Kraantje Pappie zoent met Yolanthe Cabau van Kasbergen

Acteerdebuut
Kraantje Pappie valt met zijn acteerdebuut meteen met zijn neus in de boter, hij zoent er flink op los met Yolanthe Cabau van Kasbergen. De rapper reageert in RTL Boulevard op de bijzondere filmkus: "Ach, die arme meid."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV