RTL Boulevard: hoe gaat het nu met de deelnemers van Uitstel van Executie? (video)

RTL Boulevard: hoe gaat het nu met de deelnemers van Uitstel van Executie? (video)

<em>RTL Boulevard</em>: hoe gaat het nu met de deelnemers van <em>Uitstel van Executie</em>? (video) Na veertien seizoenen komt er een einde aan het programma Uitstel van Executie. Martijn Krabbé en zijn team hebben er jarenlang alles aan gedaan om Nederlanders in geldnood bij te staan en een executieverkoop van hun huis te voorkomen. Vanavond blikken zij in die allerlaatste aflevering terug. Was het nou uitstel van executie, of hebben ze daadwerkelijk het leven van een aantal mensen weten te veranderen? Uitstel van Executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Stefania Liberakakis deelt haar top 3 voor Eurovisie Songfestival 2022 Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Volgend jaar bruiloft van Maud en Evert uit Boer Zoekt Vrouw' Bekijk deze video » Fuck de liefde 2: Rapper Kraantje Pappie zoent met Yolanthe Cabau van Kasbergen Bekijk deze video » Video: Simone Kleinsma geeft musical Dagboek van een Herdershond vijf sterren Bekijk deze video » Video: vermoedelijke schutter Alblasserdam John S. legt bekennende verklaringen af Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Nikkie Plessen geen voorstander van buikketting Luuk Ikink Bekijk deze video »
Talkshow :
RTL Boulevard: hoe gaat het nu met de deelnemers van Uitstel van Executie? (video)

Na veertien seizoenen komt er een einde aan het programma Uitstel van Executie. Martijn Krabbé en zijn team hebben er jarenlang alles aan gedaan om Nederlanders in geldnood bij te staan en een executieverkoop van hun huis te voorkomen. Vanavond blikken zij in die allerlaatste aflevering terug. Was het nou uitstel van executie, of hebben ze daadwerkelijk het leven van een aantal mensen weten te veranderen?

Uitstel van Executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: hoe gaat het nu met de deelnemers van Uitstel van Executie? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV