Christ Klep in Khalid & Sophie over bombardement school Oekraïne: 'Militair doel'

Christ Klep in Khalid & Sophie over bombardement school Oekraïne: 'Militair doel'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Christ Klep in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over bombardement school Oekraïne: 'Militair doel' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Gisteren zijn bij een bombardement op een school in Oekraïne 70 mensen omgekomen. Militair historicus Christ Klep is te gast in Khalid & Sophie om de politieke situatie te duiden. 'Elke gewonde is een bed, elk bed is niet in gebruik door een militair. Dus zij zien in het beschieten van de burgerdoelen een militair doel.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Christ Klep in Khalid & Sophie over bombardement school Oekraïne: 'Militair doel'

Gisteren zijn bij een bombardement op een school in Oekraïne 70 mensen omgekomen. Militair historicus Christ Klep is te gast in Khalid & Sophie om de politieke situatie te duiden. 'Elke gewonde is een bed, elk bed is niet in gebruik door een militair. Dus zij zien in het beschieten van de burgerdoelen een militair doel.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV