ZIEN: bekijk hier de beeldschone nieuwe trailer van Avatar: The Way of Water

ZIEN: bekijk hier de beeldschone nieuwe trailer van Avatar: The Way of Water

20th Century Studios heeft vandaag de eerste trailer van Avatar: The Way of Water vrijgegeven. De champagne flessen knallen open want de wereld van Jake en Neytiri ziet er waanzinnig mooi uit. Bekijk hieronder de eerste teaser-trailer van Avatar: The Way of Water

ZIEN: bekijk hier de beeldschone nieuwe trailer van <em>Avatar: The Way of Water</em> 20th Century Studios heeft vandaag de eerste trailer van Avatar: The Way of Water vrijgegeven. De champagne flessen knallen open want de wereld van Jake en Neytiri ziet er waanzinnig mooi uit. Bekijk hieronder de eerste teaser-trailer van Avatar: The Way of Water Pandora14 jaar na de gebeurtenissen van de eerste film begint Avatar: The Way of Water het verhaal te vertellen van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen volgen, hoe ver ze gaan om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven, en de tragedies die ze doorstaan. CastMet onder andere actrice Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement en Kate Winslet. Deze productie is geregisseerd door James Cameron (Titanic). Vanaf 14 december 2022 is de film Avatar: The Way of Water te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: avonturen- sciencefiction, drama en actiefilm. Trailer Avatar Bekijk deze trailer »
Trailer :
ZIEN: bekijk hier de beeldschone nieuwe trailer van Avatar: The Way of Water

Pandora
14 jaar na de gebeurtenissen van de eerste film begint Avatar: The Way of Water het verhaal te vertellen van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen volgen, hoe ver ze gaan om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven, en de tragedies die ze doorstaan.

Cast
Met onder andere actrice Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement en Kate Winslet. Deze productie is geregisseerd door James Cameron (Titanic).

Vanaf 14 december 2022 is de film Avatar: The Way of Water te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: avonturen- sciencefiction, drama en actiefilm.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV