Op1 gemist? Queen Elizabeth kampt met gezondheidsproblemen en zegt troonrede af

Op1 gemist? Queen Elizabeth kampt met gezondheidsproblemen en zegt troonrede af

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Door mobiliteitsproblemen ontbreekt Queen Elizabeth dinsdag bij de traditionele opening van het Britse parlementaire jaar. De Queen wordt vervangen door haar zoon en beoogd opvolger, prins Charles. Suse van Kleef vertelt in Op1 over de afwezigheid van Queen Elizabeth.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Queen Elizabeth</em> kampt met <em>gezondheidsproblemen</em> en zegt troonrede af Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Door mobiliteitsproblemen ontbreekt Queen Elizabeth dinsdag bij de traditionele opening van het Britse parlementaire jaar. De Queen wordt vervangen door haar zoon en beoogd opvolger, prins Charles. Suse van Kleef vertelt in Op1 over de afwezigheid van Queen Elizabeth. Tekst gaat verder onder de video. Coronabesmetting"Ze is oud en heeft een coronabesmetting gehad waar ze lang last van heeft gehad. Ze is heel plichtbewust, daarom zegt ze nu pas af", aldus Suse van Kleef. De 96-jarige vorstin verschijnt vanwege haar gezondheid steeds minder in het openbaar. Ze liet zich alleen zien bij de herdenkingsdienst voor haar man prins Philip in maart. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Rob de Wijk in Op1 over toespraak Poetin: "Hij had ook een andere kant op kunnen gaan" Bekijk deze video » Op1 gemist? Zo vieren ze in Oekraïne de Dag van de Overwinning (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? In de Hoorn van Afrika lijden meer dan 13 miljoen mensen honger Bekijk deze video » Op1 gemist? Ergste droogte sinds veertig jaar in de regio Oost-Afrika Bekijk deze video » Op1 gemist? Pieter Omtzigt en Laurens Dassen lanceren anti-corruptieplan Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Queen Elizabeth kampt met gezondheidsproblemen en zegt troonrede af

Coronabesmetting
"Ze is oud en heeft een coronabesmetting gehad waar ze lang last van heeft gehad. Ze is heel plichtbewust, daarom zegt ze nu pas af", aldus Suse van Kleef. De 96-jarige vorstin verschijnt vanwege haar gezondheid steeds minder in het openbaar. Ze liet zich alleen zien bij de herdenkingsdienst voor haar man prins Philip in maart.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Queen Elizabeth kampt met gezondheidsproblemen en zegt troonrede af of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV