Op1 gemist? Zo vieren ze in Oekraïne de Dag van de Overwinning (video)

Op1 gemist? Zo vieren ze in Oekraïne de Dag van de Overwinning (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Zo vieren ze in <em>Oekraïne</em> de <em>Dag van de Overwinning</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het is vandaag 9 mei en dat betekent voor zowel Rusland als Oekraïne 'de Dag van de Overwinning.' De gevreesde oorlogsverklaring of algehele mobilisatie bleef uit, maar hoe hebben Oekraïners 9 mei gevierd? "Dit jaar was de parade pijnlijk om te zien. Vooral hoe ze kinderen voor propaganda inzetten en hoe je geschiedenis wordt herschreven", aldus Vita de Geus-Kovalenko. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zo vieren ze in Oekraïne de Dag van de Overwinning (video)

Het is vandaag 9 mei en dat betekent voor zowel Rusland als Oekraïne 'de Dag van de Overwinning.' De gevreesde oorlogsverklaring of algehele mobilisatie bleef uit, maar hoe hebben Oekraïners 9 mei gevierd? "Dit jaar was de parade pijnlijk om te zien. Vooral hoe ze kinderen voor propaganda inzetten en hoe je geschiedenis wordt herschreven", aldus Vita de Geus-Kovalenko.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's