Op1 gemist? Ergste droogte sinds veertig jaar in de regio Oost-Afrika

Op1 gemist? Ergste droogte sinds veertig jaar in de regio Oost-Afrika

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Ergste <em>droogte</em> sinds veertig jaar in de regio <em>Oost-Afrika</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In de Hoorn van Afrika lijden meer dan 13 miljoen mensen honger, dat komt door de extreme droogte en de oorlog in Oekraïne. Afrika-correspondent Saskia Houttuin is net terug uit Nairobi en vertelt in Op1 over de situatie: "Het is de ergste droogte sinds veertig jaar in de regio Oost-Afrika, met name in die regio is vee alles wat we hebben." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ergste droogte sinds veertig jaar in de regio Oost-Afrika

In de Hoorn van Afrika lijden meer dan 13 miljoen mensen honger, dat komt door de extreme droogte en de oorlog in Oekraïne. Afrika-correspondent Saskia Houttuin is net terug uit Nairobi en vertelt in Op1 over de situatie: "Het is de ergste droogte sinds veertig jaar in de regio Oost-Afrika, met name in die regio is vee alles wat we hebben."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's