Shownieuws: komt Sonja Bakker toch weg met plagiaatkwestie?

Shownieuws: komt Sonja Bakker toch weg met plagiaatkwestie?

Dinsdag 10 mei 2022 om 08:47

Sonja Bakker lijkt vooralsnog goed weg te komen met de reeks aan plagiaat-beschuldigingen die ze aan haar keukenschort heeft hangen: "Het Openbaar Ministerie heeft niets met de aangifte gedaan en verder besluiten ze niet tot een strafrechtelijk onderzoek, laat staan tot vervolging", vertelt Evert Santegoeds.

Sonja van ellende af?
Toch kan de dieetgoeroe nog niet helemaal opgelucht ademhalen, als we Bram Moszkowicz mogen geloven. Hoe dat precies zit zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws.

Shownieuws: komt <em>Sonja Bakker</em> toch weg met plagiaatkwestie? Sonja Bakker lijkt vooralsnog goed weg te komen met de reeks aan plagiaat-beschuldigingen die ze aan haar keukenschort heeft hangen: "Het Openbaar Ministerie heeft niets met de aangifte gedaan en verder besluiten ze niet tot een strafrechtelijk onderzoek, laat staan tot vervolging", vertelt Evert Santegoeds. Sonja van ellende af?Toch kan de dieetgoeroe nog niet helemaal opgelucht ademhalen, als we Bram Moszkowicz mogen geloven. Hoe dat precies zit zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws. Bekijk ook Zien: Sonja Bakker opnieuw betrokken bij plagiaatrel in eigen kookboek Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's