Maarten van Rossem vertelt in podcast over overlijden Sis: "Moet er aan wennen"

Maarten van Rossem vertelt in podcast over overlijden Sis: "Moet er aan wennen"

<em>Maarten van Rossem</em> vertelt in podcast over overlijden <em>Sis</em>: &quot;Moet er aan wennen&quot; Maarten van Rossem kennen we als een nuchtere, rationele man, maar zo nu en dan deelt hij ontboezemingen uit zijn privéleven. Vorige week overleed zijn zus Sis (die in het echt Mary heet) op 77-jarige leeftijd na een val van de trap, waardoor ze in een coma belandde waaruit ze niet is ontwaakt. In zijn eigen podcast vertelt Maarten dat hij nog behoorlijk aan het idee "moet wennen". En soms denkt hij: "Wat is het treurig dat ze deze dag niet meer mee kan maken." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Sis van Rossem (1945-2022) in Hier zijn de Van Rossems: kritisch mét humor (video) Bekijk deze video » Hier zijn de Van Rossems: bekijk mooie beelden van overleden Sis van Rossem Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maarten van Rossem kennen we als een nuchtere, rationele man, maar zo nu en dan deelt hij ontboezemingen uit zijn privéleven. Vorige week overleed zijn zus Sis (die in het echt Mary heet) op 77-jarige leeftijd na een val van de trap, waardoor ze in een coma belandde waaruit ze niet is ontwaakt. In zijn eigen podcast vertelt Maarten dat hij nog behoorlijk aan het idee "moet wennen". En soms denkt hij: "Wat is het treurig dat ze deze dag niet meer mee kan maken."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV