Married At First Sight met eindgesprek Caroline en Joep gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight met eindgesprek Caroline en Joep gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Married at First Sight: eindgesprek Caroline en Joep

Married At First Sight met eindgesprek Caroline en Joep gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het einde van het zevende seizoen van Married at First Sight is in zicht. Ook dit seizoen zat vol verrassende wendingen, uit elkaar gespatte huwelijken én ontluikende liefdes. De eindgesprekken dienen zich aan. Alle fragmenten uit deze uitzending Ontknoping Married at First Sight 10 en 11 mei bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Married at First Sight finale: Blijven Astrid en Sander getrouwd? (video) Bekijk deze video » Prachtige beelden Married at First Sight: Astleigh vraagt ouders Rowan om haar hand Bekijk deze video » Zien: Caroline sluit Married at First Sight af met scheiding en is "klaar met Joep" Bekijk deze video » KoppelsweekendAfgelopen week was al te zien hoe het koppelsweekend van start ging, en dat is nog steeds in volle gang. Het meest besproken stel van het weekend is zonder twijfel Caroline en Joep, waarbij de vonk nog altijd niet is overgesprongen. De groep bemoeit zich volop met de problemen tussen het jonge stel - en dat leidt tot spanningen. EindgesprekkenAstrid en Sander hebben het gezellig samen, maar missen de romantische klik. Expert Eveline laat ze een intieme opdracht uitvoeren en bij Astrid breekt het zweet uit. Vandaag begint de finale van het experiment met de eindgesprekken van Joep en Caroline en Astrid en Sander. De laatste aflevering van dit seizoen volgt morgen (woensdag 11 mei). Bekijk ook Emotionele Caroline haalt uit naar Joep: "We hebben het niet gezellig gehad" (MAFS) Bekijk deze video » MAFS-Joep ergert zich aan aangeschoten Caroline: "Drie wijn verandert niks" Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight met eindgesprek Caroline en Joep gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het einde van het zevende seizoen van Married at First Sight is in zicht. Ook dit seizoen zat vol verrassende wendingen, uit elkaar gespatte huwelijken én ontluikende liefdes. De eindgesprekken dienen zich aan.

Koppelsweekend
Afgelopen week was al te zien hoe het koppelsweekend van start ging, en dat is nog steeds in volle gang. Het meest besproken stel van het weekend is zonder twijfel Caroline en Joep, waarbij de vonk nog altijd niet is overgesprongen. De groep bemoeit zich volop met de problemen tussen het jonge stel - en dat leidt tot spanningen.

Eindgesprekken
Astrid en Sander hebben het gezellig samen, maar missen de romantische klik. Expert Eveline laat ze een intieme opdracht uitvoeren en bij Astrid breekt het zweet uit. Vandaag begint de finale van het experiment met de eindgesprekken van Joep en Caroline en Astrid en Sander. De laatste aflevering van dit seizoen volgt morgen (woensdag 11 mei).

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight met eindgesprek Caroline en Joep gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV