Married At First Sight met eindgesprek Caroline en Joep gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight met eindgesprek Caroline en Joep gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight met eindgesprek Caroline en Joep gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het einde van het zevende seizoen van Married at First Sight is in zicht. Ook dit seizoen zat vol verrassende wendingen, uit elkaar gespatte huwelijken én ontluikende liefdes. De eindgesprekken dienen zich aan. KoppelsweekendAfgelopen week was al te zien hoe het koppelsweekend van start ging, en dat is nog steeds in volle gang. Het meest besproken stel van het weekend is zonder twijfel Caroline en Joep, waarbij de vonk nog altijd niet is overgesprongen. De groep bemoeit zich volop met de problemen tussen het jonge stel - en dat leidt tot spanningen. EindgesprekkenAstrid en Sander hebben het gezellig samen, maar missen de romantische klik. Expert Eveline laat ze een intieme opdracht uitvoeren en bij Astrid breekt het zweet uit. Vandaag begint de finale van het experiment met de eindgesprekken van Joep en Caroline en Astrid en Sander. De laatste aflevering van dit seizoen volgt morgen (woensdag 11 mei). :[broadcast:videos](ids:"448671,448669" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Married At First Sight met eindgesprek Caroline en Joep gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het einde van het zevende seizoen van Married at First Sight is in zicht. Ook dit seizoen zat vol verrassende wendingen, uit elkaar gespatte huwelijken én ontluikende liefdes. De eindgesprekken dienen zich aan.

Koppelsweekend
Afgelopen week was al te zien hoe het koppelsweekend van start ging, en dat is nog steeds in volle gang. Het meest besproken stel van het weekend is zonder twijfel Caroline en Joep, waarbij de vonk nog altijd niet is overgesprongen. De groep bemoeit zich volop met de problemen tussen het jonge stel - en dat leidt tot spanningen.

Eindgesprekken
Astrid en Sander hebben het gezellig samen, maar missen de romantische klik. Expert Eveline laat ze een intieme opdracht uitvoeren en bij Astrid breekt het zweet uit. Vandaag begint de finale van het experiment met de eindgesprekken van Joep en Caroline en Astrid en Sander. De laatste aflevering van dit seizoen volgt morgen (woensdag 11 mei).

:[broadcast:videos](ids:"448671,448669" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV