Zien: Lauren Spencer-Smith zingt haar hit 'Fingers Crossed' live bij BEAU

Zien: Lauren Spencer-Smith zingt haar hit 'Fingers Crossed' live bij BEAU

Dinsdag 10 mei 2022 om 07:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Lauren Spencer-Smith</em> zingt haar hit 'Fingers Crossed' live bij <em>BEAU</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. De Britse zangeres Lauren Spencer-Smith is pas achttien jaar, maar ze lijkt nu al een wereldster in wording. Haar single 'Fingers Crossed' is een wereldwijde hit en heeft ook in ons land inmiddels een gouden status bereikt. Het muzikale talent kwam maandag langs in de studio van BEAU om haar hit live ten gehore te brengen. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Lauren Spencer-Smith zingt haar hit 'Fingers Crossed' live bij BEAU

De Britse zangeres Lauren Spencer-Smith is pas achttien jaar, maar ze lijkt nu al een wereldster in wording. Haar single 'Fingers Crossed' is een wereldwijde hit en heeft ook in ons land inmiddels een gouden status bereikt. Het muzikale talent kwam maandag langs in de studio van BEAU om haar hit live ten gehore te brengen.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's