Victoria Koblenko bij BEAU: "Ik leerde dat de Sovjet-Unie de Tweede Wereldoorlog won"

Victoria Koblenko bij BEAU: "Ik leerde dat de Sovjet-Unie de Tweede Wereldoorlog won"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Victoria Koblenko</em> bij BEAU: &quot;Ik leerde dat de <em>Sovjet-Unie</em> de Tweede Wereldoorlog won&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Op bezoek bij BEAU blikt de in Oekraïne geboren Victoria Koblenko terug op haar tijd in de Sovjet-Unie - en daarna Oekraïne - waar ze tot haar twaalfde woonde. Volgens haar wordt de bevolking al decennia "gemarineerd" met onwaarheden. Zo leerde ze uit Sovjet-boeken dat de Sovjet-Unie de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen, zonder enige aandacht voor andere bondgenoten en landen die tegen het nazisme hebben gevochten. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Victoria Koblenko bij BEAU: "Ik leerde dat de Sovjet-Unie de Tweede Wereldoorlog won"

Op bezoek bij BEAU blikt de in Oekraïne geboren Victoria Koblenko terug op haar tijd in de Sovjet-Unie - en daarna Oekraïne - waar ze tot haar twaalfde woonde. Volgens haar wordt de bevolking al decennia "gemarineerd" met onwaarheden. Zo leerde ze uit Sovjet-boeken dat de Sovjet-Unie de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen, zonder enige aandacht voor andere bondgenoten en landen die tegen het nazisme hebben gevochten.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV