Beau van Erven Dorens vindt Boer zoekt vrouw ranzig: "Yvon Jaspers is een pimp"

Beau van Erven Dorens vindt Boer zoekt vrouw ranzig: "Yvon Jaspers is een pimp"

Maandagavond werd er bij BEAU nagepraat over de citytrips in Boer zoekt vrouw, die zondag te zien waren op televisie. Beau van Erven Dorens is nogal cynisch over het in zijn ogen "ranzige" programma: "Er zit een best wel moeizaam figuur tussen de koeien, en dan komen er drie vrouwen die door de pimp - Yvon Jaspers - voor die man neergegooid!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Beau van Erven Dorens vindt <em>Boer zoekt vrouw</em> ranzig: &quot;Yvon Jaspers is een <em>pimp</em>&quot; Maandagavond werd er bij BEAU nagepraat over de citytrips in Boer zoekt vrouw, die zondag te zien waren op televisie. Beau van Erven Dorens is nogal cynisch over het in zijn ogen "ranzige" programma: "Er zit een best wel moeizaam figuur tussen de koeien, en dan komen er drie vrouwen die door de pimp - Yvon Jaspers - voor die man neergegooid!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Beau vs. Marc-MarieMet de lezing van Van Erven Dorens is Marc-Marie Huijbregts het duidelijk niet eens, want volgens hem is "alles ranzig zoals jij het vertelt". Ook geeft de cabaretier hem nog een wijze levensles mee: "Je kan kijken naar dingen die mislukken, Beau, en wat jou zou helpen in je leven is dat je ook kijkt naar de dingen die werken!" Hilariteit alom in de studio van BEAU. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau van Erven Dorens vindt Boer zoekt vrouw ranzig: "Yvon Jaspers is een pimp"

Beau vs. Marc-Marie
Met de lezing van Van Erven Dorens is Marc-Marie Huijbregts het duidelijk niet eens, want volgens hem is "alles ranzig zoals jij het vertelt". Ook geeft de cabaretier hem nog een wijze levensles mee: "Je kan kijken naar dingen die mislukken, Beau, en wat jou zou helpen in je leven is dat je ook kijkt naar de dingen die werken!" Hilariteit alom in de studio van BEAU.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's