Beau van Erven Dorens vindt Boer zoekt vrouw ranzig: "Yvon Jaspers is een pimp"

Beau van Erven Dorens vindt Boer zoekt vrouw ranzig: "Yvon Jaspers is een pimp"

Maandagavond werd er bij BEAU nagepraat over de citytrips in Boer zoekt vrouw, die zondag te zien waren op televisie. Beau van Erven Dorens is nogal cynisch over het in zijn ogen "ranzige" programma: "Er zit een best wel moeizaam figuur tussen de koeien, en dan komen er drie vrouwen die door de pimp - Yvon Jaspers - voor die man neergegooid!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Beau van Erven Dorens vindt <em>Boer zoekt vrouw</em> ranzig: &quot;Yvon Jaspers is een <em>pimp</em>&quot; Maandagavond werd er bij BEAU nagepraat over de citytrips in Boer zoekt vrouw, die zondag te zien waren op televisie. Beau van Erven Dorens is nogal cynisch over het in zijn ogen "ranzige" programma: "Er zit een best wel moeizaam figuur tussen de koeien, en dan komen er drie vrouwen die door de pimp - Yvon Jaspers - voor die man neergegooid!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Beau vs. Marc-MarieMet de lezing van Van Erven Dorens is Marc-Marie Huijbregts het duidelijk niet eens, want volgens hem is "alles ranzig zoals jij het vertelt". Ook geeft de cabaretier hem nog een wijze levensles mee: "Je kan kijken naar dingen die mislukken, Beau, en wat jou zou helpen in je leven is dat je ook kijkt naar de dingen die werken!" Hilariteit alom in de studio van BEAU. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Lauren Spencer-Smith zingt haar hit 'Fingers Crossed' live bij BEAU Bekijk deze video » Victoria Koblenko bij BEAU: "Ik leerde dat de Sovjet-Unie de Tweede Wereldoorlog won" Bekijk deze video » Tom Middendorp ziet toon Zelensky veranderen: "Uit dit land, ik ga het terugveroveren" Bekijk deze video » Hilariteit bij BEAU om blunderende organisatie Songfestival: "De zon doet het niet" Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau van Erven Dorens vindt Boer zoekt vrouw ranzig: "Yvon Jaspers is een pimp"

Beau vs. Marc-Marie
Met de lezing van Van Erven Dorens is Marc-Marie Huijbregts het duidelijk niet eens, want volgens hem is "alles ranzig zoals jij het vertelt". Ook geeft de cabaretier hem nog een wijze levensles mee: "Je kan kijken naar dingen die mislukken, Beau, en wat jou zou helpen in je leven is dat je ook kijkt naar de dingen die werken!" Hilariteit alom in de studio van BEAU.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens vindt Boer zoekt vrouw ranzig: "Yvon Jaspers is een pimp" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV