Hilariteit bij BEAU om blunderende organisatie Songfestival: "De zon doet het niet"

Hilariteit bij BEAU om blunderende organisatie Songfestival: "De zon doet het niet"

Hila Noorzai, presentatrice bij AVROTROS, is net terug van een tripje naar Turijn. Daar heeft ze alle Songfestivaldeelnemers geïnterviewd, maar ook uit de eerste hand gezien dat de organisatie nogal chaotisch is. Het zorgt voor hilariteit aan tafel bij BEAU.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Hilariteit bij <em>BEAU</em> om blunderende organisatie <em>Songfestival</em>: &quot;De zon doet het niet&quot; Hila Noorzai, presentatrice bij AVROTROS, is net terug van een tripje naar Turijn. Daar heeft ze alle Songfestivaldeelnemers geïnterviewd, maar ook uit de eerste hand gezien dat de organisatie nogal chaotisch is. Het zorgt voor hilariteit aan tafel bij BEAU. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. ZonZo heeft gastland Italië met veel poeha een lichtgevende zon op het podium aangekondigd. Het concept is zelfs al verkocht aan andere landen en dus kunnen we een gigantisch spektakel verwachten... maar: "Die zon, die doet het niet." Andere problemen: een defect podium, cameramensen door het beeld, camerastandpunten die er niet horen te zijn en geluidsproblemen. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is dinsdag 10 mei vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en na afloop kun je de halve finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hilariteit bij BEAU om blunderende organisatie Songfestival: "De zon doet het niet"

Zon
Zo heeft gastland Italië met veel poeha een lichtgevende zon op het podium aangekondigd. Het concept is zelfs al verkocht aan andere landen en dus kunnen we een gigantisch spektakel verwachten... maar: "Die zon, die doet het niet." Andere problemen: een defect podium, cameramensen door het beeld, camerastandpunten die er niet horen te zijn en geluidsproblemen.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven.

De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is dinsdag 10 mei vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en na afloop kun je de halve finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's