Chateau Bijstand: enorme spin zorgt voor angstige Meilandjes

Chateau Bijstand: enorme spin zorgt voor angstige Meilandjes

Op de valreep van hun bijstandsavontuur komen de Meilandjes terecht in een ware nachtmerrie: "We hadden ineens een hele grote zware spin op de trap. Echt zo'n schuurspin, maar dan zo groot", vertelt een aangeslagen Erica.

Spinnen in bed?
Dat zorgde uiteraard voor de nodige consternatie en wat gegil van Maxime. "Zou deze uit de bananendozen komen?" Dat zou natuurlijk best kunnen en aangezien Erica op een aantal van die dozen slaapt komen de meest nare gedachten bij haar boven: "Je zal maar 's nachts ineens zo dit voelen zo..." Hoe dit afliep zie je hieronder, in het fragment van Chateau Bijstand (na 1min35).

<em>Chateau Bijstand</em>: enorme spin zorgt voor angstige Meilandjes Op de valreep van hun bijstandsavontuur komen de Meilandjes terecht in een ware nachtmerrie: "We hadden ineens een hele grote zware spin op de trap. Echt zo'n schuurspin, maar dan zo groot", vertelt een aangeslagen Erica. Spinnen in bed?Dat zorgde uiteraard voor de nodige consternatie en wat gegil van Maxime. "Zou deze uit de bananendozen komen?" Dat zou natuurlijk best kunnen en aangezien Erica op een aantal van die dozen slaapt komen de meest nare gedachten bij haar boven: "Je zal maar 's nachts ineens zo dit voelen zo..." Hoe dit afliep zie je hieronder, in het fragment van Chateau Bijstand (na 1min35). Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Chateau Bijstand: enorme spin zorgt voor angstige Meilandjes

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV